Naša misija

GRADIMO ZDRAVLJE U NAMA I OKO NAS – BUDIMO PROMJENA KOJU ŽELIMO DA VIDIMO – BUDIMO MALA ZEMLJA KOJA MIJENJA SVIJET

Naša misija je jednostavna, veličanstvena i moguća. Želimo da širimo humanost, znanje o građenju zdravlja, međuljudsku ljubav i  pažnju prema sredinu koja nas okružuje. Ujedinjeni u volonterskim akcijama za opšte dobro, tu smo da organizujemo projekte i aktivnosti koje podržavaju fizičko, psihološko, društveno i ekološko zdravlje, kao i ljepotu harmoničnog življenja u Crnoj Gori. Nemamo političke, nacionalne ili religiozne inklinacije, niti podržavamo ikakve predrasude. Cilj nam je da inspirišemo stanovnike Crne Gore da vole sebe, druge i ovu zemlju sa ljepšim riječima i djelima.

Svjesni smo da je građenje zdravlje u nama i oko nas put od hiljadu milja, koji može početi samo sa prvim skromnim korakom naprijed. Zato Vas pozivamo da nam se pridružite u nastojanju da zajednički budemo promjena koju želimo da vidimo, težeći bezuslovnom jačanju cjelokupnog integriteta ove zemlje, kao i idealu da postanemo i budemo mala zemlje koja mijenja svijet.

Ukoliko i Vi imate želju i potrebu da doprinesete boljem životu prirode i društva Crne Gore – vrlo ste dobrodošli da nas kontaktirate i da nam se pridružite. Bićemo Vam zahvalni na svim relevantnim idejama, informacijama, dobrovoljnim akcijama i donacijama kojima nam želite pomoći u ostvarinanju ove misije.