Pripreme za prvu volontersku akciju

Published by Miriam Boet on

stijena akcija prva ekobiom

Zadovoljstvo nam je najaviti prvu volontersku akciju Ekobioma: čišćenje sutomorskog Špičanskog polja i lokalne plaže. 'Zdravlje u nama, zdravlje oko nas'Akciju ćemo obaviti u nedelju 30/05/21, sa mjestom inicijalnog okupljanja pred školom ‘Kekec’ u 12 sati.

…Zbog ovog postera su Erna i Tatjana dobile i pokoju modricu i ogrebotinu, ali su ga ipak uspjele zalijepiti i na visoku vertikalnu stijenu, ispod restorana De Radenko. Sudeći po fotografijama koje su potom napravile – i vrijedilo je bilo malo se pomučiti!prva akcija ekobiom bar

Kako to obično i biva u Crnoj Gori – imali smo problema sa štampanjem marketinškog materijala, ali smo ipak uspjeli na vrijeme isprintati sve letke, postere i majice – i na vrijeme ih podjeliti i postaviti po Sutomoru i Baru.

Ekobiom akcija

Generalni je utisak da smo uspjeli mnoge inspirisati, pa su nam se neki i pridružili da pomognu dijeljenje letaka, zbog čega se posebno zahvaljujemo Filipu Iveziću, Frki (Hodžić Fahro) i menadžeru Pulene restorana u Baru; kao i Fadilu i Radi Karaosmanović koji su nam tokom svih priprema dali svoju velikodušnu podršku…

 

Vrabac na stijenu….dok su naši novopromovisane ‘marketing asistentice’ Vasilisa Đurišić i Magdalena Ivanović neumorno na svojim biciklima dijelile letke po Sutomoru i pomagale lijepljenje postera. Hvala Magdalena! Hvala Vasilise!

 

TIM EKOBIOM CRNA GORA JE SPREMAN I ORAN ZA AKCIJU!

Categories: Novosti